Yarnpainting

In opdracht

Op verzoek maak ik ook yarnpaintings. Dit is leuk als cadeau om weg te geven, maar ook om zelf te hebben. Ik werk aan de hand van opdrachten waarbij mensen zelf aangeven welke afbeelding ze willen, maar ik werk ook intuïtief.

Hoe gaat dit in zijn werk?

We hebben contact, in eerste instantie via de mail en/of via de telefoon. Daarna eventueel in een persoonlijk gesprek waarbij u mij iets vertelt over de achtergrond van uw wens. In overleg komen we tot een concreet verzoek. Ik kan dan met de juiste energie aan de slag gaan.

  • Op verzoek maak ik een afbeelding die u aanspreekt.
  • Ik maak voorstellingen met ceremoniële achtergronden.
  • Een Maya geboortezegel, de tekst behorende bij de betreffende KIN komt achterop het zegel te staan.

Opdracht Jörg

Omdat ik Bettens Yarnbeelden gezien heb, wilde ik graag ook zoiets hebben. Daarom heb ik haar gevraagd voor mij een yarn te maken.. Het formaat en het thema heb ik aan haar overgelaten. Ik wilde dat zij de vrije hand zou hebben. Het resultaat heeft mij verrast. De rijkdom aan motieven en de kracht van de kleuren en de hele compositie – ik vind dat alles erg mooi. Het heeft een sterke uitstraling. Ik werd er blij van. Misschien ga ik wel een workshop bij Betten volgen.

Jörg

Opdracht Jörg


Paard Movil

Hierbij foto’s van je prachtige kunstwerk en een stukje tekst. Allereerst dat je deze kunstvorm hebt geleerd bij de Huichol indianen in Mexico vind ik bewonderenswaardig. Daarnaast vind ik dat jij je de kunst heel goed meester gemaakt hebt. Ik vind dat je echt heel erg goed de voor mij zo herkenbare blik van Movil zijn oog en de karakteristieken van zijn hoofd hebt getroffen. Het gebruik van onbewerkt hout en pauwenveren maken 't helemaal af. Bijzonder!

Nicht

Paard Movil